Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio vadīs Sigita Roķe

Pēc Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes 2.marta lēmuma, kad tika izteikta neuzticība VSIA „Latvijas Radio” līdzšinējam valdes priekšsēdētājam Aldim Pauliņam un valdes loceklim nodrošinājuma jautājumos Uldim Lavrinovičam, Latvijas Radio turpmākos divus mēnešus vadīs līdzšinējā valdes locekle programmu attīstības jautājumos Sigita Roķe.

Viņa norāda: "Periods līdz jaunas valdes apstiprināšanai nebūs viegls. Ir pilnīgi skaidrs, ka Latvijas Radio darbs neapstāsies un visas sešas Latvijas Radio programmas turpinās skanēt kā līdz šim – septiņas dienas nedēļā 24 stundas diennaktī. Līdz šim manā pārziņā bija radio pamatdarbība – satura veidošana, līdz ar to šajā ziņā bažu nav. Ļoti ceru uz kolektīva atbalstu, kas nesuši Latvijas Radio vārdu cauri dažādiem laikiem, jo ikvienam no radio darbiniekiem nav nekas svarīgāks kā nodrošināt pilnvērtīgu un kvalitatīvu Latvijas Radio darbību un saturu. Tas ir mūsu uzdevums, kāpēc mēs te esam."

Aldis Pauliņš un Uldis Lavrinovičs vadīja Latvijas Radio kopš 2015.gada janvāra, kad darbu sāka jaunais Latvijas Radio valdes sastāvs.