Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

LR1 "Ģimenes studija" aicina dalīties stāstos par mammām

Gaidot Mātes dienu 8.maijā, Latvijas Radio 1 raidījums „Ģimenes studija” aicina ikvienu piedalīties stāstu konkursā – dalīties pieredzē vai pateikt paldies īpašam cilvēkam!

Kad mammai vajag mammu?  Tas ir tikai viens no tematiem, par kuru padomāt, atcerēties un uzrakstīt savu stāstu. Varbūt zināt un draudzējaties ar kādu daudzbērnu ģimenes mammu, par kuru ar lepnumu varat izstāstīt pārējiem. Stāstam „Ģimenes studija” piedāvā un aicina izvēlēties kādu no šādām tēmām:

- Kad mammai vajag mammu?

- Man tomēr izdevās kļūt par mammu!

- Apbrīnojama daudzbērnu ģimenes mamma.

- Mammas neaizstājamais palīgs.

Aizkustinošākos stāstus maija sākumā izvēlēsies „Ģimenes studijas” autoru žūrija, un labākais katra temata stāsts saņems balvu.

Par mammas lomu, spēku, interesēm un vajadzībām plašāk tiks diskutēts arī raidījumā „Ģimenes studija” pirmajā maija nedēļā. Studijā aicināsim gan klausītājas – mammas dalīties pieredzē, gan uzklausīsim psihoterapeišu Ainas Poišas un Diānas Zandes, ginekoloģes Astrīdas Tirānes, auglības atpazīšanas metodes instruktores un vecmātes Annas Suhanovas, „Pavasara studijas” vadītājas Ineses Prisjolkovas, kā arī citu ekspertu komentārus. Dzirdēsiet arī  konkursa sirsnīgākos stāstus.

Klausītāju stāstus visu aprīli gaidīsim uz e-pastu: gimene@latvijasradio.lv, mūsu sociālo tīklu kontā www.facebook.com/GimenesStudija , Latvijas Radio mājas lapā vai arī pa pastu: Doma laukums 8, Rīga, LV – 1050 ar norādi – Ģimenes studijai. Neaizmirstiet norādīt arī savus kontaktus, lai veiksmes gadījumā varam sazināties par balvas saņemšanu!

Latvijas Radio patur tiesības labākos stāstus publiskot (nepieciešamības gadījumā saīsinot), ievērojot personu datu aizsardzību.

foto: flickr.com/Christian Zanzani