Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio piedāvās reportāžas no Rio

No 5. līdz 21.augustam visas pasaules uzmanības centrā būs XXXI Olimpiskās spēles, kas notiks Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro. Arī Latvijas Radio sporta speciālkorespondents Mārtiņš Kļavenieks (foto) būs notikumu epicentrā, ik dienas ziņojot par Olimpisko spēļu aktualitātēm no Riodežaneiro.

            Latvijas Radio 1 katru rītu no plkst.8:10 līdz 8:25 skanēs īpaši šim notikumam veidots raidījums „Rio rīti”. Raidījumā stāstīsim par jaunākajiem notikumiem Vasaras Olimpiskajās spēlēs, raidīsim Mārtiņa Kļavenieka reportāžas no krāšņās Riodežaneiro un studijā aicināsim sporta ekspertus, ieklausoties viņu prognozēs un komentāros. Programmu vadīs Jānis Ramāns, Kārlis Dagilis un Tālis Eipurs, kurš pats kā korespondents pabijis vairākās Olimpiskajās spēlēs.

Visu Olimpisko spēļu laiku plašākas sporta ziņas Latvijas Radio 1 skanēs arī programmā „Pēcpusdiena” laikā no plkst.16:32 un 17:32.

Savukārt Latvijas Radio 4 aktuālā informācija par Olimpiskajiem notikumiem būs dzirdama rīta programmā „Doma laukums” darba dienās no 8:20 līdz 8:30. Paplašināti sporta raidījumi LR4 skanēs līdz pat 31.augustam. Trešdienās plkst. 13:30 klausītajiem piedāvāsim sporta notikumu apskatu „Sports šodien”, bet piektdienās plkst. 14:05 aicinām klausīties stundu garu sporta programmu „Piektais celiņš” ar intervijām, viedokļiem un sižetiem, kuru veidos Romāns Antonovičs un Vladimirs Ivanovs. Pēcspēļu nedēļā studijā aicināsim arī Latvijas sportistus un trenerus, kas dalīsies savos iespaidos par sasniegto un piedzīvoto Olimpiādē.

Ārpus tiešā ētera laika, ikviens, kuru interesē notikumi Olimpiskajās spēlēs, Latvijas sabiedrisko mediju portālā www.lsm.lv vienkopus varēs Riodežaneiro.

Latvijas Radio Olimpisko spēļu speciālkorespondenta Mārtiņa Kļavenieka iespaidiem no Brazīlijas sekojiet līdzi arī sociālo tīklu kontos twitter.com/Sports_LR1 un  twitter.com/martklavenieks!