Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Pieci.lv piedāvā ekskluzīvu futbola tiešraidi Latvija -Portugāle

Šo piektdien, 9.jūnijā, no plkst.21:30, jauniešu kanālā Pieci.lv, sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, piedāvāsim ekskluzīvu radio tiešraidi no Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra futbola spēles Latvija – Portugāle. Spēles tiešraidi retranslēs arī Latvijas Radio 1.  

Latvijas futbola izlase Portugāles komandu uzņems "Skonto" stadionā, kur izpārdotas visas biļetes uz šo spēli. Jau trešdien portugāļu treniņiem pievienosies arī futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš tikko Madrides "Real" rindās triumfēja UEFA Čempionu līgā.

Pieci.lv un Latvijas Radio 1 ēterā spēles norisi komentēs Viasat Sport Baltic futbola komentētājs Jānis Vuguls.  Pirms spēles klausītājus iesildīs Pieci.lv ētera personība Toms Grēviņš un raidījuma „Radio rings” vadītājs Renārs Penezis, bet spēles starplaikos sazināsimies ar sporta žurnālistiem Edgaru Buļu un Armandu Puči, kuri spēli vēros klātienē Skonto stadionā.

Seko līdzi spēles norisei un atbalsti Latvijas izlasi ar savām pozitīvajām emocijām arī Pieci.lv sociālo tīklu kontos: facebook.com/piecilv un twitter.com/PieciLV, kā arī instagram.com/piecilv!

 

Latvijas Radio preses sekretāre

Ilze Zvaigzne

Tālr. 67206691; 26322811

E-pasts: Ilze.Zvaigzne@radio.org.lv