Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Vārda diena: Agija, Aldonis

Latvijas Sabiedriskie Mediji

Preses relīzes

Latvijas Radio valdes priekšsēdētāja par jauno valdes locekli programmu attīstības jautājumos

Šodien noslēdzies Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) organizētais konkurss uz vakanto Latvijas Radio valdes locekļa programmu attīstības jautājumos vietu. Par Latvijas Radio trešo valdes locekli kļuvusi Sanita Dika – Bokmeldere.

Latvijas Radio valdes priekšsēdētāja Una Klapkalne: „Latvijas Radio valde respektē NEPLP pieņemto lēmumu un paļaujas, ka trešā valdes locekļa kandidātu atlases un izvērtēšanas process veikts vislabākajā veidā un izvēlētais kandidāts ir atbilstošākais. Mēs sagaidām, ka jaunais valdes loceklis būs profesionālis mediju satura jautājumos un spēs piedāvāt gan labus risinājumus esošā satura piedāvājuma sakārtošanā, gan redzējumu par inovācijām programmu un satura attīstībai.”

Una Klapkalne arī uzsver, ka jauno valdes locekli sagaida ļoti intensīvs darbs, jo nākamais gads Latvijas Radio būs saturiski ļoti bagāts un arī izaicinājumu pilns. 2018.gadā atzīmēsim Latvijas simtgadi, kas sevī ietver ļoti daudz nozīmīgu notikumu, kas mums kā sabiedriskajam medijam jāatspoguļo un jāparāda visiem Latvijas iedzīvotājiem šeit un arī ārpus valsts robežām. Nākamais ir arī vēlēšanu gads, kas sabiedriskajam medijam nozīmē īpašu uzmanības veltīšanu arī visām politiskajām norisēm.

 

Foto: ekrānšāviņš no NEPLP 15.12.2017. preses konferences, kurā tika paziņots konkursa uz Latvijas Radio valdes locekli programmu attīstības jautājumos uzvarētājs.